Rezervoare de combustibil Tolsma - Capacitati extinse din toate punctele de vedere !

Strada Ialomicioarei, nr. 21
Bucureşti, România

+ 40 21.223.13.47
office@electroexim.com

Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Asistenţă telefonică: 24/24

Rezervoare din plastic pentru depozitarea si transportul de combustibil, ulei si AdBlue

rezervor din plastic pentru depozitarea sau transportul de combustibil

Rezervoarele Tolsma din plastic au fost dezvoltate pentru depozitarea produselor petroliere K3, cum ar fi motorina, uleiurile uzate sau uleiul de lubrifiere. O linie separata de rezervoare a fost conceputa pentru stocarea de AdBlue.Rezervoarele din plastic oferite de Tolsma raspund atat necesitatilor de stocare stationara cat si de transport al combustibililorModele de rezervoare din plastic pentru depozitare stationara:Rezervoarele Titan Fuelmaster (fabricat de Kingspan) a fost dezvoltat pentru depozitarea motorinei. Acesta este disponibil in capacitati de 1200, 2500 si 5000 de litri.

Aceste rezervoare sunt echipate standard cu:
 • O cutie de pompa care poate fi blocata
 • Deschidere de umplere 2"
 • Tub de aspiratie de 1"
 • Deschidere de inspectie KIWA de 4"
 • 1,5"


 • Rezervoarele Titan Diesel sunt potrivite pentru depozitarea motorinei si a uleiului. Acestea sunt disponibile in capacitati de la 200 pana la 5000 litri inclusiv.

  Accesorii pentru rezervoarele de stocare:
  Toate rezervoarele de plastic stationate pot fi echipate cu diferite seturi de pompe, contoare, robinete anti-ridicare, rezervoare si dispozitive de siguranta supraumplere.

  Rezervoarele sunt livrate conform certificarii KIWA, iar daca este cazul, pregatite pentru instalarea completa.  Modele de rezervoare din plastic pentru transportul de combustibil, ulei si AdBlue:

  Rezervoare din plastic pentru transportul de combustibil
  Rezervoarele Kingspan Truckmaster au fost special dezvoltate pentru aplicatiile mobile. Aceste rezervoare de plastic au o capacitate de 430 sau 900 de litri. Acestea sunt echipate in mod standard cu un sistem climatic complet: pompa de 12 V cc, contor de continut, iluminat, furtun de distributie si duza de umplere.

  Rezervoarele AdBlue
  Rezervoarele din plastic BlueTenders au fost special concepute pentru AdBlue. Disponibil in capacitati de 1000 sau 2000 litri si dotat standard cu un sistem de livrare constand dintr-o pompa de 230 V, un furtun de umplere de 4 metri si un pistol de distribuire.

  Exista, de asemenea, rezervoare de plastic BlueTruckmaster, destinate transportului de AdBlue, complet cu set de pompe de 12 sau 24 V, furtun de umplere si pistol de distribuire.

  BlueTruck este disponibil in diferite capacitati si modele.

  Podele de lucru Spillsafe
  Podelele de lucru Spillsafe impiedica contaminarea spatiului de lucru al garajelor si atelierelor. Spillsafe ofera o solutie prietenoasa mediului inconjurator prin a evita imprastierea deseurilor. Diferitele componente pot fi usor combinate pana cand se ajunge la suprafata dorita. O rampa de potrivire este, de asemenea, disponibila.


  De asemenea, exista si varianta de rezervoare de plastic pentru benzina si lubrifierea mixta.


  Rezervoare mobile pentru combustibil
  Tancurile mobile pentru benzina si diesel Emilcaddy si Emilcarry sunt disponibile in capacitati cuprinse intre 55 si 220 de litri. Toate versiunile sunt furnizate ca dotare standard cu pompa manuala de 12 V, furtun de distribuire si duza de umplere.


  Aceste rezervoare au fost special dezvoltate pentru disponibilitatea in siguranta a benzinei si a motorinei in locatii unde se fac schimburi de combustibil. Aceste produse sunt ideale pentru companii de peisagistica, tehnicieni de serviciu si alti utilizatori de combustibili pe drum.

  Avantaje specifice rezervoare din plastic

  Rezervoarele din plastic sunt:
 • Usoare in greutate;
 • Durabile;
 • Certificate KIWA;
 • Rezistente la numerosi combustibili;
 • Optiunea de a fi extinse cu numeroase accesorii.

 • In mod natural, personalizarea in plastic nu este posibila, dar gama existenta satisface practic orice nevoie.  Certificari
  certificari rezervoare Tolsma

  Contact Vânzări

  Pentru orice detalii... Nu ezitaţi să ne contactaţi

  Contact