Rezervoare de combustibil Tolsma - Capacitati extinse din toate punctele de vedere !

Strada Ialomicioarei, nr. 21
Bucureşti, România

+ 40 21.223.13.47
office@electroexim.com

Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Asistenţă telefonică: 24/24

Rezervoare stationare din otel EnergyTank

rezervor stationar depozitare motorina si ulei EnergyTank

Rezervoarele stationare isi gasesc utilizare in diverse sectoare ale economiei atunci cand este nevoie de a stoca combustibil intr-o aume locatie. Asa cum siguranta si usurinta utilizarii rezervoarelor este un element important, de asemenea este esential ca si depozitarea pe termen lung sa pastreze intacte proprietatile combustibiluil stocat pe peroada indelungata.Rezervoarele pentru motorina si ulei EnergyTank indeplinesc toate aceste conditii.Rezervoare stationare de mai multe capacitati
Producatorul olandez Tolsma proiecteaza si construieste rezervoare cilindrice in toate formele si dimensiunile posibile. Rezervoarele pot fi cu pereti dubli sau cu un singur perete. Capacitatile rezervoarelor variaza intre 600 si 50.000 de litri.Rezervoarele de depozitare a combustibilului pot fi optional impartite in compartimente diferite pentru a stoca mai multe feluri de combustibili sau ulei.


Rezervorul de combustibil EnergyTank este perfect pentru depozitarea motorinei, a uleiului uzat sau al uleiului pentru ungere. Milioane de litri de combustibil sunt depozitati in rezervoarele EnergyTanks in diverse sectoare ale industriei, precum ferme, spitale, mall-uri sau langa diferite echipamente consumatoare de combustibil. Indiferent daca este vorba desre alimentarea tractorului sau pentru arderea la aragaz, rezervoarele EnergyTank vor fi livrate cu intreaga instalatie necesara.  


Accesorii pentru rezervoare stationare
Accesorii precum scarile, platformele, protectii impotriva coliziunilor sunt de asemenea proiectate si produse de catre Tolsma. Aceste piese pot fi deja montate din fabrica si formeaza un intreg cu rezervorul in cauza. Bineinteles, acest lucru se aplica si in cazul tavilor de picurare, a pompelor si a acoperisurilor.


Preferati un rezervor mobil deasupra unui rezervor stationar? Cu siguranta se poate.


Producatorul de rezervoare Tolsma furnizeaza, instaleaza si intretine diverse rezervoare mobile pentru depozitarea combustibililor.

Rezervoare stationare din otel compacte pentru motorina si alte produse petroliere

rezervor depozitare motorina si produse petroliere EnergyTower
Rezervoarele EnergyTowers: stocarea compacata si in siguranta a produselor petroliere

Rezervoarele EnergyTowers de la Tolsma sunt special concepute pentru depozitarea in siguranta a produselor K3, cum ar fi uleiul uzat, uleiul de lubrifiere si uleiul hidraulic. In plus, ele sunt potrivite si pentru depozitarea motorinei.

Depozitul compact de combustibil
Datorita designului lor specific, Tolsma EnergyTowers ocupa un spatiu mic (spatiu la sol) si sunt, prin urmare, foarte potrivite pentru a fi amplasate in ateliere si sali de productie. Astfel, rezervoarele sunt ideal de a fi utilizate in special in locurile in care se efectueaza lucrari de intretinere si intervine nevoia unui rezervor de stocare certificat, care sa asigure depozitarea uleiurilor uzate, a lubrifiantilor sau a uleiului hidraulic.Rezervoarele "turn" sunt produse standard in capacitati de la 700 la 3000 litri in varianta cu pereti dubli si cu pereti unici cu tava de picurare. Este posibila plasarea mai multor rezervoare intr-o singura tava de picurare si astfel se obtine o economie de spatiu. Avantajele rezervoarelor EnergyTowers:
 • Calitate ridicata si durabile;
 • Compacte, ocupa putin spatiu;
 • Special gandite pentru depozitarea produselor K3;
 • Certificate KIWA;
 • Posibilitatea de extindere prin utilizarea de acesorii;
 • Combinatii modulare astfel incat mai multe rezervoare pot imparti o tava de picurare.


 • Accesorii aferente EnergyTowers:
 • Fiecare rezervor de combustibil EnergyTower poate fi finalizat din fabrica cu diferite seturi de pompe, bobine de furtun, pistoale de distribuire si alte accesorii.
 • Rezervorul este livrat cu certificare KIWA pentru rezervor si tava de scurgere, daca se doreste, aplicabila si pentru instalatia livrata aferenta rezervoarelor Tolsma.


 • Personalizare
  Nu ati gasit modelul complet potrivit in gama extinsa a rezervoarelor Tolsma ? Nu ezitati sa ne contactati pentru a personaliza pana la cel mai mic detaliu rezervorul de care aveti nevoie.   Certificari
  certificari rezervoare Tolsma

  Contact Vânzări

  Pentru orice detalii... Nu ezitaţi să ne contactaţi

  Contact