Rezervoare de combustibil Tolsma - Capacitati extinse din toate punctele de vedere !

Strada Ialomicioarei, nr. 21
Bucureşti, România

+ 40 21.223.13.47
office@electroexim.com

Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Asistenţă telefonică: 24/24

Rezervoare din plastic pentru AdBlue

rezervor depozitare AdBlue BlueTend

BlueTender este un rezervor special conceput pentru stocarea de AdBlue. AdBlue este o solutie de uree de 32,5% in apa demineralizata. Acest combustibil este utilizat la vehiculele care utilizeaza motorina. Prin adaugarea de AdBlue aceste vehicule sunt capabile sa ruleze mai curat. BlueTender de la Tolsma este potrivit atat pentru transportul de AdBlue cat si pentru depozitarea stationara a solutiei AdBlue.

Caracteristici ale rezervoarelor Blue Tender:
Rezervorul BlueTender este un recipient din plastic, conceput special pentru depozitarea de AdBlue, are forma dreptunghiulara si culoare albastra. BlueTender este certificat pentru depozitarea de AdBlue, astfel incat este ideal la efectuarea oricaror lucrari de intretinere si poate fi plasat oriunde. Versiunile standard ale rezervoarelor BlueTender sunt de 1.000L si 2.000L.

La acest model este posibila plasarea mai multor rezervoare de stocare intr-o singura tava pentru picurare, ceea ce va rezulta in economisirea de spatiu. 

Beneficiile BlueTender:

 • Inalta calitate;
 • Multifunctional;
 • Special creat pentru depozitarea AdBlue;
 • Certificat KIWA;
 • Extensibil cu diverse accesorii.


 • Fiecare rezervor AdBlue poate fi echipat cu diferite tipuri de pompe, completate cu bobine de furtun, pistoale de livrare si alte accesorii. BlueTender este livrat cu certificat KIWA pe rezervor si, daca se doreste, cu o tava pentru picurare pe intreaga instalatie.  Personalizarea rezervoarelor AdBlue:
  In plus fata de varianta standard, exista multe optiuni in ceea ce priveste forma, marimea si, eventual, si cadrul. Se pot construi rezervoare BlueTender complet personalizate!   Certificari
  certificari rezervoare Tolsma

  Contact Vânzări

  Pentru orice detalii... Nu ezitaţi să ne contactaţi

  Contact